Uitgeverij Bardoul

Cursus Latijn in Meerssen

Cursus Latijn deel 1

Duik in de wereld van de oude Romeinen! Laat je verleiden door de taal die het oude Europa beheerste, de taal van keizers, veldheren, dichters en filosofen. In deze cursus beginnen we bij de stichting van Rome, en belanden we via de tijd van de Etrusken bij grote helden zoals Horatius Cocles en Mucius Scaevola. De Latijnse grammatica die wordt behandeld omvat het praesens, de naamvallen en het bijvoeglijk naamwoord. Hierna kunt u doorstromen naar de aansluitende vervolgcursus.

Corona-proof

De cursus wordt gegeven in een zaal met ruime onderlinge afstand en goede luchtverversing. Halverwege is er een kwartier pauze voor koffie en een praatje (op gepaste afstand natuurlijk).

Excursie

De cursus wordt afgesloten met een excursie naar Xanten, waar de Romeinse stad Colonia Ulpia Traiana is opgegraven en gedeeltelijk gereconstrueerd. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Leiding

U volgt de cursus onder leiding van Romain Bardoul, een ervaren docent met grote passie voor zijn vak en een hartstochtelijk verhalenverteller. Ook is hij uitgever van een lesmethode voor Latijn.

Praktisch

- begindatum: woensdag 16 september

- tijd: 19.00 tot 20.30 uur

- duur: 10 x 1,5 uur (niet in herfstvakantie)

- locatie: Café De keizer, Markt 14, Meerssen

 (klik hier voor routebeschrijving)

- kosten: €165 inclusief lesboek

- inschrijven: stuur een mail met naam, adres,

  telefoonnummer en geboortedatum naar

  info@uitgeverijbardoul.nl

De eerste les is

een gratis proefles

zonder financiële verplichtingen!

* De cursus gaat door bij 10 of meer deelnemers

To the top